Αυτή είναι η δεύτερή μου πρωινή απόλαυση. Όσο και να βιάζομαι, πάντα φροντίζω να φτιάχνω ένα νόστιμο και θρεπτικό γεύμα για να μπορώ να ανταπεξέλθω στο απαιτητικό πρόγραμμα της ημέρας. Επίσης, ξυπνάω πεινασμένη οπότε πρέπει να φάω κάτι χορταστικό ;-)
Για σήμερα επέλεξα να φτιάξω την αγαπημένη μου τηγανίτα (με βρώμη, 3 ασπράδια αβγών και λίγο γάλα) μαζί με φρούτα, γιαούρτι, ξηρούς καρπούς και μέλι. Και για να πείσω τον εαυτό μου πως το καλοκαίρι δεν έχει τελειώσει ακόμη, επέλεξα να βάλω ροδάκινο -για την ακρίβεια ροδάκινο επιλέγω και τον χειμώνα! Εάν με ρωτάτε αν είναι δύσκολο να βρει κανείς νόστιμα ροδάκινα τον χειμώνα, θα σας πω ΚΑΘΟΛΟΥ! Υπάρχει το ροδάκινο Del Monte και μάλιστα είναι ήδη κομμένο στη μέση!
Από την άλλη, όταν θέλω κάτι ακόμη πιο λαχταριστό και πλήρες, επιλέγω τη φρουτοσαλάτα Del Monte! Είναι ψιλοκομμένα όλα τα φρούτα (ροδάκινο, ανανάς, αχλάδι, σταφύλι και κεράσι) και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι τα βάλετε -μαζί με το υπέροχο σιροπάκι- μ' ένα κουτάλι πάνω στην τηγανίτα με το γιαούρτι!
Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε λίγους ξηρούς καρπούς (ανάλατους) και λίγο μέλι (προαιρετικά).
Γιαμι!! Δεν φαντάζεστε πόσο νόστιμο και χορταστικό είναι το συγκεκριμένο γεύμα! Και να ξέρετε πως θα σας πάρει μόλις λίγα λεπτά για να το ετοιμάσετε! Δοκιμάστε όποια από τις δυο εκδοχές σας αρέσει περισσότερο και θα με θυμηθείτε!
Καλημέρα! ;-)