Κακά τα ψέματα. Δεν έχει σημασία πόσες γόβες έχεις, πόσο ψηλές είναι, τι χρώμα ή τι ύφασμα (αν και είπαμε πως οι τζιν γόβες είναι must have item για τη φετινή άνοιξη και το Καλοκαίρι).

Όλη η μαγεία βρίσκεται στον τρόπο που τις περπατάς. Ακόμη και αν πρόκειται για τις πιο κομψές και εντυπωσιακές γόβες όλων των εποχών, εάν δεν τις περπατάς σαν να είσαι ξυπόλυτη, με αέρινες - σχεδόν χορευτικές (λέμε τώρα) κινήσεις- τότε καλύτερα μην τις φορέσεις καθόλου. Δεν είναι γοητευτικό να περπατάς ατσούμπαλα προσπαθώντας να ισορροπήσεις πάνω σε κάτι που προφανώς είναι εντελώς ξένο σε σένα. Αν δεν τα πας καλά με τις στιλέτο γόβες, δοκίμασε άλλου είδους ψηλοτάκουνα παπούτσια. Πλατφόρμες για παράδειγμα. Αν και πάλι δεν τα καταφέρνεις, δεν έγινε και κάτι, φόρεσε τις μπαλαρίνες σου!

Μπορεί η Marilyn Monroe να είχε πει πως «αν δώσεις σε μια γυναίκα τα σωστά παπούτσια μπορεί να κατακτήσει τον κόσμο», δεν είχε διευκρινίσει όμως αν αναφέρεται σε ψηλοτάκουνα ή φλατ... Άσε που, μεταξύ μας, μια γυναίκα μπορεί να κατακτήσει τον κόσμο ακόμη και ξυπόλυτη ;-)