Πριν από λίγες μέρες, σας είχαμε πει για το απόλυτο trend που ξεχωρίσαμε στην Εβδομαδα Μόδας του Λονδίνου. Όλοι οι beauty και fashion editors μιλούσαν για τις #UnicornBraids, για τις γαλλικές πλεξούδες, δηλαδή, που κάνεις στο κέντρο του κεφαλιού σου. Μάλιστα, σας είχαμε δείξει σε βίντεο τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να τις κάνετε κι εσεις!

Χθες επέλεξα να δοκιμάσω τη συγκεκριμένη τάση στο ΟΛΑ και το αποτέλεσμα ήταν ιδιαίτερο και μοντέρνο. Πρόκειται για ένα εύκολο και πολύ στυλάτο χτένισμα, που μπορείτε να κάνετε μόνες σας μέσα σε ελάχιστα λεπτά. Προσωπικά, είναι η νέα εμμονή μου! Επίσης, αν λατρεύετε τις πλεξούδες σε όλες τις εκδοχές τους, τότε θα πρέπει να λατρέψετε τις συγκεκριμένες, γιατί ξεφεύγουν από τις τετριμμένες και πολυφορεμένες εικόνες.

Μην χάνετε καιρό, δοκιμάστε σήμερα κιόλας τις #UnicornBraids! Το μακιγιάζ που θα επιλέξετε για να ολοκληρώσετε το beauty look σας, προτείνω να είναι εξίσου ανάλαφρο και νεανικό. Εάν θέλετε να τονίσετε τα μάτια σας, προτιμήστε ένα cat-eye μακιγιάζ, από τη στιγμή που τα μαλλιά σας θα είναι τραβηγμένα πίσω. Αυτό θα κάνει το βλέμμα σας ακόμη πιο σαγηνευτικό.

Περιμένω τις εντυπώσεις σας!

 

Δείτε ακόμα: To μικρό χρυσό φόρεμα αυτής της εβδομάδας στο ΟΛΑ