Κοκέτα μπορεί να μην είμαι, αλλά «λιγάκι» υστερική με την περιποίηση του προσώπου μου είμαι. Εντάξει, δεν είμαι «λιγάκι», είμαι ΠΑΑΑΑΡΑ πολύ. Ο δερματολόγος μου έχει γίνει πια ο καλύτερός μου φίλος αφού τον επισκέπτομαι με το παραμικρό. Και αυτό συμβαίνει επειδή ακριβώς δεν είμαι κοκέτα!

Δεν θα με δείτε δηλαδή να κυκλοφορώ βαμμένη στην προσωπική μου ζωή. Θέλω, εμείς οι γυναίκες, να αναδεικνύουμε τη φυσική μας ομορφιά. Και αυτό αρέσει και στα αγόρια. Τουλάχιστον, όσα έχω ρωτήσει μου έχουν πει ότι προτιμούν τα κορίτσια τους να είναι φυσικά και όχι παστωμένα με βαρύ μακιγιάζ. Για να μπορούμε όμως να το κάνουμε αυτό, θα πρέπει να έχουμε ένα ωραίο, υγιές και λαμπερό δέρμα που δεν χρειάζεται έντονο μακιγιάζ.

Το πρώτο πράγμα λοιπόν που πρέπει να προσέξουμε, φίλες μου, είναι η αύξηση της θερμοκρασίας τώρα που καλοκαιριάζει, γιατί η επιδερμίδα μας έχει να αντιμετωπίσει σημαντικές αλλαγές. Βλέπετε, από τη μία αφυδατώνεται και από την άλλη αυξάνεται η έκκριση του σμήγματος λόγω της ζέστης. Επομένως, η επιδερμίδα μας χρειάζεται τακτικό καθαρισμό και peeling για να απαλλάσσεται από την περιττή ποσότητα σμήγματος αλλά και από τα νεκρά κύτταρα. Επίσης, η ενυδάτωση γίνεται νούμερο 1 προτεραιότητα - πάντα σε συνδυασμό με την αντηλιακή προστασία.

Σας φαίνονται βουνό όλα αυτά; Όχι, φίλες μου, τα πράγματα είναι πολύ απλά! Δεν χρειάζεται να κάνετε κι εσείς κολλητό τον δερματολόγο σας, ούτε να αγοράσετε πολλά προϊόντα. Αρκούν μόλις 3 must have προϊόντα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνες σας στο σπίτι για να διατηρήσετε την επιδερμίδα σας καθαρή, ενυδατωμένη και απόλυτα προστατευμένη από την ηλιακή ακτινοβολία και τη φωτογήρανση.

 

doukissa nomikou beauty

 

Ξεκινάω:

 

beatific 1

Hydra Exfoliator face mask: Μάσκα απολέπισης προσώπου για άμεση λάμψη και αναζωογόνηση. Ουσιαστικά αυτή η μάσκα κάνει ένα ήπιο χημικό peeling, βασισμένο σε οξέα φρούτων, και καθαρίζει πραγματικά την επιδερμίδα, εξισορροπώντας τα επίπεδα ενυδάτωσης και χαρίζοντας μια υγιή φωτεινότητα.
Extra tip: Είναι ένα ιδανικό προϊόν προετοιμασίας πριν από τη βραδινή έξοδο για άμεση λάμψη και ένα έξοχο primer πριν το make-up για λεία και φωτεινή επιδερμίδα.

 

beatific 2

Hydrating comfort serum: Ορός εξαιρετικής ενυδάτωσης με αναπλαστικές ιδιότητες, τονώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας και συμβάλλει στην απόκτηση ομοιόμορφου μαυρίσματος χωρίς κοκκινίλες και ερεθισμούς. Παράλληλα, τονώνει την επιδερμίδα και την ελαστικότητά της, μειώνοντας την εμφάνιση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών.

 

beatific 3

Sun Guard face cream SPF30: Προηγμένη αντηλιακή κρέμα προσώπου που προσφέρει 3πλη αντηλιακή και αντιγηραντική προστασία, αφού προφυλάσσει από τη φωτογήρανση, τη θερμική γήρανση και την χρονογήρανση.

 

doukissa nomikou 1

Φανταστικά προϊόντα, έτσι;

Και το πιο φανταστικό όλων είναι πως πρόκειται για ιατρικά καλλυντικά φτιαγμένα από τους δερματολόγους του Ομίλου Υγεία και αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία! Γι' αυτό και, αν τα αναζητήσετε, μπορείτε να τα βρείτε στα νοσοκομεία του Ομίλου Υγεία, σε μεγάλο εμπορικό κέντρο και στο www.beatific.gr. Γιατί το μυστικό δεν είναι να βάζεις γενικά κρέμες στο πρόσωπό σου, αλλά να βάζεις τις σωστές.

 

doukissa nomikou beatific

 

Βρείτε περισσότερα beauty tips μου εδώ.

Δείτε ακόμα: Τι τρώω ακριβώς πριν και μετά τη γυμναστική