Αυτό που ψάχνουμε όλες μας είναι ένα πέδιλο το οποίο να είναι άνετο, στυλάτο, ιδιαίτερο και παράλληλα να ταιριάζει με όλα μας τα φορέματα!

Το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό λοιπόν είναι ένα nude πέδιλο. Ταιριάζει με όλα, αφού είναι η πιο safe επιλογή. Δεν είναι όμως η πιο ιδιαίτερη επιλογή. Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε και να κάνετε fashion statement, τολμήστε να πάρετε ένα λευκό πέδιλο με χρυσές λεπτομέρειες. Γιατί; Για τους εξής λόγους:

1. Το λευκό είναι αδιαμφισβήτητα το χρώμα του καλοκαιριού, αφού αναδεικνύει με μοναδικό τρόπο το μαύρισμά μας.

2. Το λευκό είναι πασπαρτού χρώμα. Δηλαδή ταιριάζει με κόκκινο, με μαύρο -όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες- με λευκό, με μπλε, με χακί... με όλα τα χρώματα!

3. Οι χρυσές λεπτομέρειες δίνουν ένα γκλαμ ύφος στο στυλ μας. Δηλαδή, ακόμη κι αν φορέσετε ένα απλό τζιν με ένα λευκό τοπ, συνδυάζοντάς τα με τα συγκεκριμένα πέδιλα αναβαθμίζετε αυτομάτως το στυλ σας και το κάνετε πιο μοντέρνο και λαμπερό.

4. Το χρυσό λουράκι στο πέδιλο έχει την ιδιότητα να ψηλώνει το πόδι και όχι να το «κόβει»/κονταίνει. Οπότε μπορεί να φορεθεί από όλες μας, όσο ψηλά ή όχι πόδια έχουμε.

 

Οι λεπτομέρειες για τα δυο looks στο ΟΛΑ αυτής της εβδομάδας:

Κόκκινο φόρεμα: Wow coutoure
Μαύρο φόρεμα: Forever unique
Λευκά πέδιλα: Mourtzi

 

Δες περισσότερα style tips και μυστικά ομορφιάς από τα looks στο ΟΛΑ.

Θυμηθείτε ακόμα: Τι να προσέξετε πριν πάρετε καινούργια παπούτσια