Σήμερα, αφού ξύπνησα σχετικά αργά και έφαγα το... πρωινομεσημεριανό μου, για να με κρατήσει για την υπόλοιπη μέρα, ξεκίνησα για το στούντιο ΚΑΠΑ, όπου είχα ένα ραντεβού. Γενικά έχουμε αρχίσει φουλ προετοιμασία και τα ραντεβού είναι πολλά τον τελευταίο καιρό ;-)

Χθες, για παράδειγμα, πηγαίνοντας στο στούντιο και ακούγοντας στο ραδιόφωνο το αγαπημένο μου τραγούδι για αυτή την περίοδο - Jennifer Lopez Ain't your mama χεχεχε ;-) -έφτασα μέσα στην καλή χαρά (και εντελώς καλοκαιρινά ντυμένη, αφού, κι ας έχουμε Οκτώβριο, ο καιρός κάνει τα δικά του :p). Και η διάθεσή μου έγινε ακόμα καλύτερη όταν, μπαίνοντας, συνάντησα τέσσερις από τους πιο ευχάριστους ανθρώπους που κυκλοφορούν στους διαδρόμους του καναλιού: Τη Μαρία Μπεκατώρου, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, τον Χρήστο Νέζο και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα (που δεν είναι στη φωτογραφία... γιατί "κρυβόταν" μέσα στο αυτοκίνητο!). Το Σάββατο κάνουν πρεμιέρα με το ΣΟΥ-ΚΟΥ τους και είναι σε πυρετό προετοιμασιών!

Θέλω να τους ευχηθώ κι από εδώ καλή επιτυχία και να έχουν μια υπέροχη σεζόν – αν και είμαι σίγουρη ότι θα την έχουν έτσι κι αλλιώς!