Χθες το βράδυ προσπάθησα να μείνω ξύπνια μέχρι αργά για να παρακολουθήσω τα Όσκαρ -αν και δεν έχω προλάβει να δω ακόμη καμία από τις υποψήφιες ταινίες εκτός από το La La Land, ουπς- αλλά όπως κάθε φορά με πήρε ο ύπνος. Ξύπνησα λοιπόν σήμερα πρωί πρωί και μπήκα στο διαδίκτυο για να δω τι φορέθηκε στο κόκκινο χαλί, μπας και πάρω καμία ιδέα για το show ;-) Η πρώτη είδηση που διάβασα παντού ήταν η τεράστια γκάφα που έγινε σχετικά με τον νικητή για την καλύτερη ταινία! Την ανακοίνωση έκανε ο Γουόρεν Μπίτι, ο οποίος στη συνέχεια εξήγησε ότι του έδωσαν τον φάκελο που ανακοίνωνε τη νίκη της Emma Stone στην κατηγορία Α΄ Γυναικείος Ρόλος. Γι' αυτό άλλωστε μόλις άνοιξε τον φάκελο κοντοστάθηκε αρκετή ώρα. Του φάνηκε περίεργο.

Το λάθος ωστόσο ήταν απίστευτο καθώς οι συντελεστές του «La La Land» είχαν ήδη ανέβει στη σκηνή και είχαν βγάλει λόγο, και στη συνέχεια αναγκάστηκαν να κατέβουν. Οκ. Υπερβολικά άβολη στιγμή.

 

 

 

 

Anyway, στα δικά μας τώρα. Δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα με τα ντυσίματα που είδα.

 

Οι πιο καλοντυμένες της βραδιάς -για εμένα- ήταν:

 

emma stone oscars 2017

Η Emma Stone με Givenchy -που btw κέρδισε στα 28 της το πρώτο της Όσκαρ.

 

kirsten dunst oscars 2017

Η Kirsten Dunst με Christian Dior.

 

Οι πιο κακοντυμένες της βραδιάς -για μένα, επαναλαμβάνω- ήταν:

 

Scarlett Johansson oscars 2017

Η Scarlett Johansson

 

Scarlett Johansson worst dressed oscars 2017

 

Μα τι έπαθε; Τι φόρεμα είναι αυτό; Ούτε το χρώμα είναι ωραίο, ούτε το σχέδιο. Της προσθέτει κιλά, δεν την κολακεύει καθόλου. Επίσης θέλω πίσω τα μακριά ξανθά μαλλιά της!

scarlett johansson oscars

 

leslie mann oscars 2017

Αλλά και η Leslie Mann.

 

Δεν ξέρω τι με ενοχλεί περισσότερο. Το χρώμα που την κάνει να φαίνεται σχεδόν άρρωστη ή το σχέδιο που θυμίζει μια στολή που είχα για τις απόκριες; Γίνομαι κακιά το ξέρω, αλλά φαίνεται ότι προσπάθησε να αντιγράψει την Μπελ από την Πεντάμορφη και το Τέρας χωρίς καμία όμως επιτυχία (σε αντίθεση με την Alicia Vikander που στα περσινά Oscars το είχε κάνει με απόλυτη επιτυχία).

belle beauty and the beast