Το συγκεκριμένο look, σύμφωνα με τον στυλίστα Μάρκο Ανδριώτη, είναι το απόλυτο «Coachella Look» και είμαι ιδιαιτέρως χαρούμενη γιατί πρόκειται για κομμάτια της Dutchesss Collection για τη φετινή Άνοιξη και το Καλοκαίρι!

Η αλήθεια είναι πως, κάθε φορά που σας παρουσιάζω κάτι που έχω εμπνευστεί και σχεδιάσει για όλες εσάς, με πιάνει ένα καρδιοχτύπι. Θέλω να σας αρέσει γιατί ξέρω πως θα σας βολέψει!

Μια από τις αγαπημένες μου μπλούζες ήταν, είναι και πάντα θα είναι, αυτή που αφήνει τους ώμους εκτεθειμένους. Θεωρώ ότι το συγκεκριμένο κόψιμο είναι κομψό, θηλυκό και αριστοκρατικό! Αν θέλετε παράλληλα να ακολουθήσατε το απόλυτο φετινό trend, που δεν είναι άλλο από το crop top, τότε δεν έχετε παρά να φορέσετε τη συγκεκριμένη μπλούζα που βλέπετε στη φωτογραφία!

Τη συνδύασα με ένα ψηλόμεσο παντελόνι με φανταστικό -αντικειμενικά μιλώντας πάντα!!- pattern. Αν θέλετε, μπορείτε κάλλιστα να το φορέσετε με μία ψηλόμεση φούστα.

Extra tip: Γενικά, δεν μου αρέσει να φαίνεται ο αφαλός. Αφήστε που η σιλουέτα μιας γυναίκας κολακεύεται πάντα περισσότερο όταν εκείνη φοράει κάτι ψηλόμεσο παρά κάτι χαμηλοκάβαλο.

 

Οι λεπτομέρειες του χθεσινού look στο ΟΛΑ:

Crop top και ψηλόμεσο παντελόνι Dutchesss Collection (στα καταστήματα της Pink Woman ή στο e-shop)
Ρολοι JCou
Χειροποίητο τσόκερ NANELA
Σανδάλια Mourtzi

Δείτε περισσότερα style tips και μυστικά μακιγιάζ από τα looks στο ΟΛΑ.

Δείτε ακόμα: Αυτά είναι τα 10 πράγματα που με βοήθησαν να βρω την ευτυχία