Οι Κυριακές έχουν νόημα όταν τις περνάμε με αυτούς που αγαπάμε. Προσωπικά, σας είχα πει πριν λίγες μέρες, πώς και με ποιον θέλω να τις μοιράζομαι. Τι γίνεται όμως με τις Κυριακές που μοιάζουν με Δευτέρες, αφού οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι πολλές; Αυτό ζω σήμερα και, αν κρίνω από τα μηνύματά σας, δεν είμαι η μόνη. Γιατί ναι, είμαστε αρκετοί αυτοί που δουλεύουμε κυριακάτικα και ξεφυσάμε με απογοήτευση όταν οι φίλοι μας μας στέλνουν, χαλαροί και μαυρισμένοι, φωτογραφίες από κάποια παραλία. Ψυχραιμία! Breath in, breath out.

Για αρχή, θα ξαναπώ πως δεν είστε μόνοι, είμαστε πολλοί μαζί. Αλλά και πάλι, δεν πειράζει καθόλου, γιατί θα έρθει η στιγμή που θα είμαστε κι εμείς ξαπλωμένοι σε κάποια αμμουδιά, θα πίνουμε το κρασάκι μας και θα στέλνουμε -στους ίδιους φυσικά φίλους που μας στέλνουν σήμερα- πολλές φωτογραφίες. Χιουμοριστικά θα πω: «Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο». Χεχεχε (σατανικό γέλιο) ;-)

Υπομονή λοιπόν!

Απολαύστε αυτό που κάνετε σήμερα. Ναι, ναι, χαμογελάστε! Είναι μια πανέμορφη Κυριακή, συμφωνώ, την οποία περνάτε... δουλεύοντας. Οκ. Μπορείτε όμως να κανονίσετε κάτι τρομερά ωραίο για απόψε το βράδυ, αλλά και για το ρεπό σας. Μην γκρινιάζετε όμως, γιατί με την γκρίνια δεν περνάει γρηγορότερα η ώρα στη δουλειά. Αντιθέτως, καταστρέφεται και η δική σας διάθεση αλλά και των συναδέλφων σας! Και, όταν το κλίμα είναι κακό, ο χρόνος περνάει βασανιστικά αργά. Δοκιμάστε να έρθετε πιο κοντά με τους ανθρώπους της δουλειάς, να κάνετε πλάκες μεταξύ σας! Σκεφτείτε από τώρα τι μπορείτε να κάνετε όταν θα πάρετε άδεια και χαμογελάστε ξανά!

Σας στέλνω πολλά φιλιά συμπαράστασης από το -ευτυχώς παραθαλάσσιο- location της σημερινής φωτογράφισης.

 

Δείτε ακόμα: Το πιο μοντέρνο ντύσιμο του καλοκαιριού