Πριν από περίπου δύο εβδομάδες, φωτογραφήθηκα για το εξώφυλλο του περιοδικού ΟΚ! που κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα!

Το ραντεβού μας ήταν στο Island στην Βάρκιζα περίπου στις 2 το μεσημέρι. Ως συνήθως έφτασα στην ώρα μου, αγκαλιά με τα ταπεράκια μου. Εκεί ήταν ήδη ο Βασίλης Μπουλούμπασης, hair expert και αγαπημένος φίλος και η Ρούλα Σταματόπουλου, η καλλονή make up artist. Φάγαμε όλοι στα γρήγορα το μεσημεριανό που είχαμε φέρει μαζί και αμέσως ξεκινήσαμε να ετοιμαζόμαστε. Όπως βλέπετε στη φωτογραφια, επιλέξαμε να κάνουμε ένα απόλυτα καλοκαιρινό, φρέσκο και λατρεμένο beauty look!

Πριν ξεκινήσει η φωτογράφιση, κάναμε μια μίνι φωτογράφιση μεταξύ μας. Αυτές οι φωτογραφίες εδώ, για παράδειγμα, είναι από εκείνη τη μέρα. Ο Βασίλης ήταν ο φωτογράφος κι εγώ έκανα τα ακροβατικά. (Γέλια)

Ωστόσο, όταν ήρθε η Ολυμπία Κρασαγάκη, η σούπερ φωτογράφος, βγάλαμε πολύ ωραίες φωτογραφίες τις οποίες μπορείτε να δείτε στο σημερινό ΟΚ! Φόρεσα ωραία ρούχα, μαγιό, μέχρι και αντρικό πουκάμισο μιας και η στυλίστρια Άννα Ζιαζιά είχε φέρει μαζί της 15 σακούλες με πράγματα. Σε ό,τι αφορά τη συνέντευξη, θα σας πω πως έκανα μια πολύ ωραία συζήτηση με τη Ναταλία Αργυράκη και τον Αστέρη Κασιμάτη. Μιλήσαμε για τα πάντα! Ναι,ναι, για τα πάντα ;-)

Αυτά για την ώρα! Σας αφήνω! Πάω να πάρω κι εγώ το περιοδικό γιατί δεν το έχω δει ακόμη!

Υ.Γ.: Ξέρω όμως ήδη ότι στο εξώφυλλο είναι μία από τις λήψεις με μαγιό ;)

Σας φιλώ!