Αν είστε από αυτούς που δεν μπορούν να πάνε στην παραλία και απλά να χαλαρώνουν, να ξαπλώνουν και να απολαμβάνουν τον ήλιο, προφανώς κάτι κάνετε λάθος! (Γέλια) Αστειεύομαι, έχω περάσει κι εγώ από αυτή τη φάση. Στο παρελθόν. Τώρα είμαι στη φάση Αφήστε-Με-Να-Κοιμάμαι-Στον-Ήλιο!

Όπως και να έχει, σας έχω 5 προτάσεις για να περάσει πιο ευχάριστα η ώρα σας:

1. Κάντε γυμναστική. Αφού δεν θέλετε να ξαπλώσετε στην άμμο για να κοιμηθείτε ή να χαλαρώσετε, τότε ξαπλώστε για να κάνετε κοιλιακούς. Να ξέρετε πως είναι μεγάλη τάση η γυμναστική στην παραλία. Ειδικά η γιόγκα. Επιπλέον, το γρήγορο περπάτημα μέσα στο νερό είναι ό,τι καλύτερο για καύση λίπους. Προσέξτε μόνο τον ήλιο και τη ζέστη και προφυλαχθείτε αναλόγως. Θυμηθείτε και τα tips που σας είχα δώσει πρόσφατα για την έκθεσή σας στον ήλιο.

2. Εξερευνήστε τον βυθό κολυμπώντας. Πάρτε γυαλικά και βατραχοπέδιλα και ξεκινήστε το κολύμπι. Αν πάλι δεν έχει ενδιαφέρον βυθό εκεί που είστε, τότε απλά... κολυμπήστε!

3. Διαβάστε το αγαπημένο σας βιβλίο. Προσωπικά, έχω τελειώσει ένα μυθιστόρημα μέσα σε μια μόλις μέρα στην παραλία χωρίς να καταλάβω πώς πέρασε η ώρα! Με είχε συνεπάρει!

4. Παίξτε ρακέτες και όχι τάβλι. Μετανιώνω που το λέω, γιατί δεν μπορώ το «τάκα-τούκα» δίπλα μου, όμως είναι μια από τις καλύτερες μορφές άσκησης. Γυμνάζει όλο το σώμα!

5. Παίξτε με τον σκύλο σας. Ναι, για μένα οι καλύτερες μέρες είναι αυτές που πηγαίνω στην παραλία με τον Χουτς. (Φυσικά αναφέρομαι στις παραλίες που επιτρέπονται τα σκυλιά.) Το τι παιχνίδι κάνουμε δεν λέγεται!

Όπως και να έχει, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να περνάμε όμορφες στιγμές μόνοι μας ή με παρέα. Είτε θέλουμε να χαλαρώνουμε είτε θέλουμε να στριφογυρίζουμε σαν σίφουνες! Το θέμα είναι να τις ζούμε, γιατί ο καιρός περνάει γρήγορα. Και κάποτε όλες αυτές οι στιγμές θα έχουν σβήσει. Είναι κρίμα να μην τις έχουμε προλάβει και να μην τις έχουμε ζήσει...

Σας στέλνω αλμυρά φιλιά!

Καλή Κυριακή ;-)

 

Δείτε ακόμα: Αυτά τα φίλτρα χρησιμοποιώ στις φωτογραφίες