Έχει φτάσει πλέον ο καιρός που οι εξορμήσεις μας σε κοντινούς προορισμούς όλο και πληθαίνουν. Αυτό το τριήμερο οι περισσότεροι από εμάς πήγαμε στο χωριό, στο νησί, στο πατρικό ή σε κάποιο εξοχικό σπίτι φίλων και συγγενών. Και σίγουρα θα ξαναπάμε.

Σήμερα, λοιπόν, ετοιμάζομαι να μπω στο αεροπλάνο της επιστροφής και σκέφτηκα να σας πω τα δύο μόνο σημεία που πρέπει να προσέξετε στο outfit του ταξιδιού:

-Φοράμε οπωσδήποτε κάτι μακρύ και όχι σορτσάκια ή κοντά φουστάκια. Όση ζέστη κι αν έχει έξω, να θυμάστε πως μέσα στα αεροπλάνα και τα πλοία το air condition για κάποιο ανεξήγητο λόγο είναι στους -50 και παγώνουμε όλοι.

-Φοράμε κάτι άνετο αλλά παράλληλα στυλάτο. Ξέρω πως όλοι μας έχουμε την τάση να ταξιδεύουμε με ό,τι βρούμε μπροστά μας. Δεν προσέχουμε αν μας κολακεύει ή αν μας αναδεικνύει το ρούχο. Λάθος. Στα αεροδρόμια για παράδειγμα, μπορεί να γνωρίσετε το άλλο σας μισό ;-) Θα πρέπει λοιπόν να είστε περιποιημένες.

Το συγκεκριμένο outfit που φοράω σήμερα είναι total look από τη νέα μου καλοκαιρινή συλλογή Dutchesss Collection. Το αγαπημένο μου λευκό crop top μπορείτε να το βρείτε εδώ και το φανταστικό ψηλόμεσο χακί παντελόνι εδώ.

 

Δείτε ακόμα: Τα 5 πράγματα που κάνω στα ατίθασα μαλλιά μου στις διακοπές