Δεν είναι Πέμπτη για #tbt. Είναι όμως η μεγάλη μέρα που τα MAD VMA επιστρέφουν για 13η συνεχόμενη χρονιά και υπόσχονται το πιο ανατρεπτικό μουσικό πάρτι! Τα τελευταία -πολλά- χρόνια είμαι πιστή σε αυτό το ραντεβού και μάλιστα απολαμβάνω τόσο πολύ τη διαδικασία των βραβείων που παρακολουθώ ακόμη και τις πρόβες! Δεν είναι τυχαία ο πιο διαχρονικός μουσικός θεσμός στην Ελλάδα. Κάθε χρόνο οι πιο αγαπημένοι καλλιτέχνες, ενώνουν τις δυνάμεις τους και κάνουν απίστευτες συνεργασίες! Έτσι θα γίνει και φέτος.

Τώρα, αν με ρωτάτε ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας του συγκεκριμένου θεσμού, θα σας πω -με μεγάλη περηφάνια- πως ο Θέμης Γεωργαντάς, ο παρουσιαστής των βραβείων, κι εγώ έχουμε βάλει το χεράκι μας! Το 2013 μάλιστα, είχε αποκαλυφθεί ότι είμαστε οι σούπερ ήρωες των βραβείων! ;-)

 

doukissa nomikou themis georgantas mad heroes

 

Εκείνος ήταν ο Madman κι εγώ η Madwoman. Φορούσαμε φυσικά τις ανάλογες στολές και μπροστά σε χιλιάδες κόσμου είπαμε το μυστικό μας! Εμείς έχουμε σώσει τα βραβεία! Χαχαχα!

Πάντα διασκεδάζω και περνάω υπέροχα συμμετέχοντας σε όσα διοργανώνει το MAD. Και αναφέρομαι φυσικά στα βραβεία, αλλά και στο Madwalk. Έχουν πάντα πρωτότυπες ιδέες, έξυπνη ματιά, τολμηρή και ανατρεπτική διάθεση και καταφέρνουν να κάνουν super cool και super huge events/concerts/parties.

Καλή επιτυχία, λοιπόν, και απόψε! Το MAD θα ροκάρει κι εμείς θα διασκεδάσουμε ;-)

 

Δείτε ακόμα: Το μυστικό της ευτυχίας μου