Λατρεύω τις εκπλήξεις -τις ευχάριστες εννοείται! Αυτές που μου κάνουν, αλλά και αυτές που κάνω εγώ. Πολλές φορές μπορεί να χρειαστώ ακόμη και έναν μήνα για να προετοιμαστώ και να τα κάνω όλα όπως ακριβώς τα θέλω και χωρίς φυσικά να καταλάβει ο άλλος τίποτα! Γιατί το θέμα είναι η έκπληξη να είναι ...έκπληξη!

Προσωπικά, όταν ξέρω ότι κάποιος ετοιμάζει κάτι, χωρίς να ξέρω τι, μπορεί να «σκάσω» απο περιέργεια! Καλύτερα να μην ξέρω τίποτα, να μην περιμένω τίποτα. Γιατί τότε γίνομαι και τρομερά ανυπόμονη! Κορίτσια πιστεύω πως με καταλαβαίνετε, ε; ;-)

Χθες, λοιπόν, ούτε ήξερα κάτι, ούτε περίμενα κάτι. Χωρίς κανέναν απολύτως λόγο όμως, πήρα δώρο-έκπληξη αυτήν την πανέμορφη ανθοδέσμη. Ξέρετε απο ποιον ;-)
Ε, δεν σταμάτησα να χαμογελάω απο ευτυχία! Άλλωστε έχω αδυναμία στα λουλούδια, στα αγριολούλουδα, σε αυτά που είναι κομμένα απο τον κήπο... Μεγαλύτερη αδυναμία έχω όμως στην κίνηση κάποιου να σου προσφέρει λουλούδια. Κυρίως όταν δεν τα περιμένεις...

Είμαι πεπεισμένη άλλωστε πως τα ωραία συμβαίνουν εκεί που δεν τα περιμένεις. Το θέμα είναι να είσαι έτοιμη να τα υποδεχτείς και να τα αγκαλιάσεις.

 

Δείτε ακόμα: Οι 10 δικοί μου λόγοι για να χαμογελώ κάθε μέρα