Κάθε φορά που ο μήνας φτάνει προς το τέλος του, απορείς πώς κατάφερες ξανά να «αδειάσεις» τον τραπεζικό σου λογαριασμό. Η λέξη αποταμίευση ναι μεν σου είναι γνωστή, στην πράξη όμως τείνει προς το να γίνει άγνωστη.

Και κάπου εδώ είναι η εποχή που αρχίζεις και σκέφτεσαι τις διακοπές του Πάσχα, τις πρώτες εξορμήσεις του Μαΐου και καταλαβαίνεις πως πρέπει να κάνεις μία μικρή- αλλά ταυτόχρονα σημαντική- οικονομία. Εμείς, λοιπόν, βρήκαμε δύο apps που θα σε βοηθήσουν. Με αυτά, θα μπορείς να ελέγχεις ανά πάσα στιγμή πόσα χρήματα ξοδεύεις, πού τα σπαταλάς και ποιες είναι οι συνήθειες που σου κοστίζουν.

 

Wally

Wally

Μέσα από το Wally μπορείς να βλέπεις τα καθημερινά σου έξοδα και να προσθέτεις ταυτόχρονα και τον λόγο που χρειάστηκε να αγοράσεις κάποιο αντικείμενο. Υπάρχουν κατηγορίες (ρούχα, supermarket, εστιατόρια, μέσα μεταφοράς) και έτσι, στο τέλος του μήνα, βλέπεις πού ξόδεψες τα περισσότερα.

 

Mvelopes

Mvelopes

Η συγκεκριμένη εφαρμογή σου επιτρέπει να ρυθμίσεις το μηνιαίο σου budget, αρκεί να τη συγχρονίσεις με τις πιστωτικές σου κάρτες και τον τραπεζικό σου λογαριασμό. Ανά πάσα στιγμή μπορείς να μαθαίνεις πόσα χρήματα έχεις ξοδέψει και πόσα υπάρχουν στην τράπεζα. Μπορείς, τέλος, να βάλεις και κάποιο όριο στα έξοδά σου ως στόχο και στο τέλος του μήνα να δεις κατά πόσο τον πέτυχες!

Δες ακόμα:

6 apps που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στο κινητό της

3 tricks για να μην σταματήσεις να μετράς likes στο Instagram