Είναι απίστευτο το πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός. Βασικά, είναι τρομακτικό. Με έχουν ρωτήσει αρκετές φορές οι δημοσιογράφοι αν αγχώνομαι για το χρόνο που περνάει, δηλαδή αν με αγχώνουν οι ρυτίδες, οι άσπρες τρίχες και οι υπόλοιπες φθορές που αναπόφευκτα θα έρθουν. Και η απάντησή μου ήταν, είναι και πιστεύω θα είναι πάντα η ίδια: Όχι.

Απεναντίας, είμαι ευγνώμων που ζω και άρα μεγαλώνω. Αυτό που όντως με αγχώνει όμως είναι οι οι στιγμές που δεν "προλαβαίνω" να ζήσω. Οι στιγμές που αφήνω να περάσουν έτσι, χωρίς να τις ευχαριστηθώ. Που τρέχω, τρέχω, τρέχω να τα προλάβω όλα και στο τέλος απλά συνειδητοποιώ πως μόνο ... τρέχω. Φαντάζομαι πως έχεις ακούσει πολλές φορές τη διαφορά ανάμεσα στο "ζω" και στο "απλά υπάρχω". Μάντεψε ποιο από τα δύο θέλω. Προφανώς, το πρώτο. Δεν το έκανα πάντα. Τα τελευταία όμως αρκετά χρόνια -ευτυχώς για μένα- το κάνω.

Anyway, το θέμα μας είναι ότι πέρασε κιόλας ένας χρόνος από τότε που αποφάσισα να μοιράζομαι τον κόσμο μου μαζί σου. Θυμάμαι τη χαρά μου όταν έκλεισε η συγκεκριμένη συνεργασία με το Queen και τον ενθουσιασμό μου όταν άρχισα να γράφω το πρώτο μου κείμενο. Μέσα από το Dutchesss Daily μοιράζομαι μαζί σου, μαζί με όλους σας, όλα όσα μου συνέβαιναν. Ευχάριστα, εύκολα, πιο δύσκολα, εμπειρίες αστείες, ουσιαστικές, διαφορετικές, όνειρα, σκέψεις, προβληματισμούς, αγαπημένες φωτογραφίες, συνταγές, μυστικά ομορφιάς και γυμναστικής. Μοιράστηκα μαζί σας τα πάντα αυτόν τον ένα χρόνο και είμαι ιδιαίτερα συγκινημένη που ήσασταν όλοι εκεί για να με ακούσετε -ή μάλλον για να με διαβάσετε! Και σας ευχαριστώ πολύ γι' αυτό! Όπως επίσης ευχαριστώ όλη την ομάδα του Dutchesss Daily και του Queen για την πολύτιμη βοήθεια! Πρόκειται για την πιο φανταστική ομάδα!

Σήμερα, λοιπόν, αποφάσισα να σας δείξω τα κείμενα που σας άρεσαν περισσότερο! Ναι, και εδώ υπάρχουν νούμερα και εργαλεία με τα οποία μπορούμε να δούμε, να μετρήσουμε, να καταλάβουμε τι σας αρέσει και τι όχι. Και η αλήθεια είναι πως είμαι χαρούμενη -και περήφανη- που ο κόσμος μου, δηλαδή το Dutchesss Daily, σας αρέσει πολύ. Ορίστε λοιπόν τα 6 +1 κείμενα που αγαπήσατε περισσότερο:

- Αυτό ήταν από τα τελευταία μου και είναι σίγουρα το πιο προσωπικό, ουσιαστικό και αποκαλυπτικό μου post!

-Επειδή πολλές φορές με ρωτούσατε για το ρετούς και τις ατέλειες, ένα από τα πρώτα μου post ήταν βασισμένο στα ψεύτικα πρότυπα.

-Οταν έφυγα από το πατρικό μου σπίτι -για πρώτη φορά- για να συγκατοικήσω με το αγόρι μου, δυσκολεύτηκα λίγο στην αρχή. Μέχρι που ανακάλυψα -και φυσικά σας αποκάλυψα- τα δέκα μου μυστικά για να μην φύγει ο έρωτας.

-Φυσικά, δεν έλειψαν τα posts όπως αυτό, όπου σας έδειξα ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ τι ακριβώς τρώω μέσα σε μία μέρα.

-Όπως φυσικά δεν έλειψαν τα posts με τα beauty μυστικά που έχω μάθει τόσα χρόνια από τους επαγγελματίες μακιγιέρ και κομμωτές.

-Δεν θα μπορούσα να μην γράψω κάτι και για τις δυσκολίες και τις ...κακίες του χώρου της τηλεόρασης αλλά και τον τρόπο που έχω επιλέξει να τις αντιμετωπίζω.

-Είναι πολλά τα κείμενα που έχετε ξεχωρίσει. Θα σας θυμήσω άλλο ένα, αστείο αυτή τη φορά! Λέω γι' αυτό που είχα γίνει για λίγο Angelina Jolie, Kim Kardashian κλπ , κλπ.

 
Stay tuned! Τα καλύτερα έρχονται ;-)

Υ.Γ.: Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ! Και δεν το λέω απλά για να το πω! Το εννοώ!

Υ.Γ. 2: Για να γιορτάσουμε τον ένα χρόνο Dutchesss, αύριο θα σας έχω ένα super διαγωνισμό με super δώρα! Εκεί, γύρω στο μεσημεράκι ;-)

xxx

 

IMG 5315