Με ρωτάτε συχνά τι τρώω το βράδυ. Αυτό είναι ένα αγαπημένο και ελαφρύ βραδινό, ειδικά για την περίπτωση που θέλω να έχω επίπεδη κοιλιά την επόμενη μέρα.

Η συνταγή που θα σας δώσω είναι του Γιώργου Μουλίνου (σας είχα δώσει και μια ωραία συνταγή του για πρωινό με βρώμη, αλλά και την πιο νόστιμη light πίτσα, θυμάστε;).

Κριθαράκι... σαλάτα: Η συνταγή
Βράζουμε 50 γραμμάρια κριθαράκι. Το σουρώνουμε και το ανακατεύουμε σε ένα μπολ με λίγο αγγούρι καθαρισμένο, ντομάτα κομμένη και λίγη φέτα. Προσθέτουμε προαιρετικά δυόσμο και ρίγανη και μια κουταλιά της σούπας λάδι. Μπορείτε να φάτε τη σαλάτα σας με ένα κομμάτι μαύρο ψωμί. Προσωπικά το αποφεύγω το βράδυ.

Ξέρω πως δεν φαίνεται χορταστικό γεύμα –εντάξει, δεν είναι- όμως είναι το ιδανικό αν θέλεις την επόμενη μέρα να μην έχεις το παραμικρό πρήξιμο.

Και 2 extra tips: Να τρώτε αργά έτσι ώστε να προλαβαίνει ο εγκέφαλός σας να αντιλαμβάνεται το αίσθημα της πληρότητας και επίσης, αν δεν έχετε χορτάσει και θέλετε οπωσδήποτε να φάτε και κάτι ακόμη, προτιμήστε να φάτε πρωτεΐνη. Μια ομελέτα με ασπράδια αβγών, μανιτάρια και γαλοπούλα (εάν δεν νηστεύετε) είναι μια καλή λύση.

Δες ακόμα:

Όσα πρέπει να κάνεις στην προπόνησή σου για να αλλάξεις για πάντα το σώμα σου

Τι να τρως (και πώς) αν θέλεις να χάσεις κιλά