Μου αρέσει να μοιράζομαι μαζί σας όλα όσα μαθαίνω εμπειρικά, λόγω της δουλειάς μου, όλα αυτά τα χρόνια. Τις προάλλες σας αποκάλυψα τα μυστικά μου για υγιή μαλλιά, αλλά και όσα προσέχω όταν με βάφει ένας επαγγελματίας μακιγιέρ.

Σήμερα θα σας πω ένα κόλπο σχετικά με το καλοκαιρινό μακιγιάζ. Ουσιαστικά, το μόνο που χρειάζεστε είναι μία παλέτα concealer – δηλαδή concealer σε διαφορετικές αποχρώσεις. Την κόκκινη απόχρωση όπως ξέρετε τη βάζετε κάτω από τα μάτια για να διορθώσετε τους μαύρους κύκλους και μετά από πάνω βάζετε μια πιο ανοιχτή απόχρωση. Ύστερα, με τις πιο σκούρες, κάνετε τις φωτοσκιάσεις, πάνω από τα μάτια σαν σκιά αλλά και στα μάγουλα για να κάνετε τα λεγόμενα κοψίματα. Κατόπιν, με την κόκκινη πάλι απόχρωση βάζετε λίγο στα μάγουλα αντί για ρουζ και απλώνετε με τα δάχτυλά σας το προϊόν καλά, όπως επίσης βάζετε λίγο και στα χείλη σας μαζί με λίγη ανοιχτή απόχρωση για να βγει κοραλορόζ το αποτέλεσμα. Τις ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις τις βάζετε στο τέλος στα σημεία που θέλετε να φωτίσετε.

Extra tip: Ό,τι και να κάνετε, να στρώνετε καλά τα προϊόντα με τα δάχτυλά σας. Δεν χρειάζεστε πινέλα και, προς θεού, δεν χρειάζεται να βάλετε πούδρες.

 

Βρείτε περισσότερα beauty tips μου εδώ.

Βρείτε περισσότερα μυστικά από ειδικούς στον χώρο της Ομορφιάς, της Μόδας αλλά και του Fitness.