Χθες δημοσίευσα στο instagram μία φωτογραφία από τα γυρίσματα του «ΟΛΑ» και πραγματικά εντυπωσιάστηκα από το πόσο σας άρεσε αυτό το look.

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι κι εμένα μου άρεσε πολύ. Το φόρεμα είναι σέξι (λόγω των ιδιαίτερων κοψιμάτων) αλλά ταυτόχρονα σικ (λόγω του χρώματος αλλά και της γραμμής του). Γενικά, μου αρέσουν πάρα πολύ οι nude αποχρώσεις, δηλαδή αυτές που είναι κοντά στο χρώμα του δέρματος. Εκτός από τεράστιο trend εδώ και αρκετές σεζόν, θεωρώ πως είναι και ιδιαίτερα αριστοκρατικές, κομψές και φίνες. Επίσης, ταιριάζουν εξίσου σε ξανθές και μελαχρινές! (Όχι όμως ακριβώς η ίδια απόχρωση σε όλες! Πειραματιστείτε για να βρείτε αυτή που ταιριάζει σε εσάς!)

Τα πέδιλα με τα δεσίματα, από την άλλη, ενισχύουν τη σέξι διάθεση, δίνοντας παράλληλα μια δυναμική νότα στο outfit που, χωρίς αυτά, θα ήταν αρκετά διαφορετικού στυλ. Γενικώς, τα παπούτσια είναι εξίσου σημαντικά με το ρούχο -μην το ξεχνάτε αυτό όταν ντύνεστε για μια ιδιαίτερη περίσταση- και έχουν τη δυνατότητα να δώσουν ή να αλλάξουν εντελώς χαρακτήρα σε ένα look.

Μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις (ναι, σας έχω γράψει αρκετές φορές γι’ αυτό) και μαλλιά τραβηχτά -στα όρια του λίφτινγκ!- σε αλογοουρά ολοκληρώνουν την εμφάνιση.

Extra tip: Αν πάρετε ένα ποστίς (με καλή τρίχα για να μην φαίνεται εντελώς ψεύτικο) μπορείτε να κάνετε το ευκολότερο, αλλά παράλληλα πολύ εντυπωσιακό, χτένισμα για το Καλοκαίρι. Απλώς μαζεύετε τα μαλλιά σας προς τα πίσω, φοράτε το ποστίς που είναι ήδη χτενισμένο και είστε έτοιμες! Χωρίς να πηγαίνετε κομμωτήριο, χωρίς να ταλαιπωρούνται τα μαλλιά σας.

Οι λεπτομέρειες του look:
Μαλλιά μακιγιάζ: Παντελής Τουτουντζής
Styling: Μάρκος Ανδριώτης
Φόρεμα: Stelios Koudounaris
Πέδιλα: Gspot shoes by Karakis
Κολιέ: Nikos Koulis
Ρολόι: JCou

 

Δείτε περισσότερα style tips και μυστικά ομορφιάς από τα looks στο ΟΛΑ.

Δείτε ακόμα: Τι να προσέξετε πριν πάρετε καινούργια καλά παπούτσια