Η Άνοιξη επιτέλους έφτασε, ο καιρός μάς «φτιάχνει» τη διάθεση και σίγουρα μια ανανέωση από το νεσεσέρ μας μέχρι και τις καθημερινές μας συνήθειες (ιδίως όσον αφορά τις κακές), επιβάλλεται.

Αφήνουμε, λοιπόν, πίσω στο Χειμώνα τα σκούρα χρώματα στο μακιγιάζ μας (όπως το κλασικό smokey eye look) και λέμε «ναι» στις πιο έντονες, φωτεινές αποχρώσεις και στα πιο ανάλαφρα χτενίσματα, όπως τα χαλαρά waves.


Έμπνευσή μας σήμερα δεν είναι οι προτάσεις κορυφαίων οίκων μόδας, όπως παρουσιάστηκαν στις πασαρέλες, αλλά η Gigi Hadid, που θεωρείται ένα από τα νέα χρυσά κορίτσια της βιομηχανίας της Μόδας και της Ομορφιάς.

 

7dcce5845dc7a62ff3bec6779df0143d


Βρήκαμε δέκα διαφορετικά beauty looks της που μπορείς να υιοθετήσεις κι εσύ αυτή την Άνοιξη: Με smokey eye σε βουργουνδί απόχρωση, με ψηλό κότσο και διπλή γραμμή eyeliner, με natural μακιγιάζ και χαλαρά waves στο τελείωμα των μαλλιών της, με nude lips και sleek ponytail, με πορτοκαλί κραγιόν, με πιασμένα τα μαλλιά μισά- μισά, με κατακόκκινα χείλη, με λουλούδια στα μαλλιά, με ημι-wet, ίσιο hairlook, η Gigi σίγουρα θα σε εμπνεύσει.

Και μην ξεχνάς ότι η Gigi λατρεύει την τεχνική του strobing στο μακιγιάζ της.

Έμπνευση για την Άνοιξη : 10 beauty looks από τη Gigi Hadid!