Μπορεί να μην πάει καιρός από τότε που φόρεσε τα εμβληματικά φτερά του οίκου της Victoria's Secret, όμως η Taylor Hill θεωρείται ήδη (και είναι) ένα από τα πιο hot αγγελάκια του ομώνυμου brand. Τα μακριά, wavy μαλλιά της, τα σαρκώδη χείλη της, τα πυκνά φρύδια της, η λαμπερή επιδερμίδα της, αλλά και οι αψεγάδιαστες αναλογίες του κορμιού της είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που σίγουρα δικαιολογούν τη θέση της στο «Hall of Fame» του γνωστού οίκου.

 

rs 634x1024 151111055741 634.Taylor Hill Victorias Secret Fashion Show After Party TAO J1R 111115

 

Η 20χρονη Αμερικανίδα καλλονή έχει περπατήσει παράλλλα σε shows μεγάλων οίκων όπως του Alexander Wang αλλά και των Dolce & Gabbana, ενώ πρόσφατα έγινε το πρόσωπο του νέου αρώματος της Victoria's Secret, Forever Sexy Eau de Parfum. Με αφορμή λοιπόν, την τελευταία της συνεργασία, το 20χρονο super παραχώρησε μια συνέντευξη στο  PopSugar και αποκάλυψε ποιοι είναι το αγαπημένο της μακιγιάζ αλλά και ποια είναι τα πράγματα που την κάνουν να αισθάνεται sexy.


Κι ενώ θα περίμενε κανείς ένα «αγγελάκι» να κάνει υπερβολές στο μακιγιάζ του και να μη διανοείται να βγει από το σπίτι χωρίς makeup, η Taylor έρχεται να ανατρέψει τον κανόνα και να αποδείξει πως το minimal μακιγιάζ είναι sexy!

 

13fa72e8bc7923a927eba446e1c4186b

Το μακιγιάζ

Η ίδια αποκαλύπτει: «Τις περισσότερες μέρες δεν φοράω καθόλου (ούτε ίχνος) makeup και, όποτε βάφομαι, βάζω πολύ λίγο. Συνήθως, φοράω BB κρέμα ή ενυδατική με χρώμα. Και λατρεύω το highlighter. Είναι κάτι σαν το foundation. Το βάζεις σε όλα τα σημεία του προσώπου σου και δείχνεις όμορφη. Επίσης βάζω και λίγη μάσκαρα».

Όσο για το tip που κάνει τις βλεφαρίδες της να φαίνονται πιο φυσικές, τονίζει: «Πάντοτε χρησιμοποιώ το ψαλιδάκι των βλεφαρίδων πριν απλώσω τη μάσκαρα γιατί τις κάνει πιο γυριστές  και δεν χρειάζεται να κάνεις υπερβολές με τη μάσκαρα. Δείχνουν φυσικές και όμορφες».

 

ve1lny7w5643a3fadef17821406969

 

Τα φρύδια

Επιβεβαιώνοντας τη λίστα με τα 8 πράγματα που κάνουν τα κορίτσια με τέλεια φρύδια, η Taylor Hill παραδέχεται δημόσια πως τα «γεμάτα» φρύδια είναι sexy: «Για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν τα είχα πειράξει καθόλου και δεν άφηνα και κανέναν να τα πειράξει. Έτσι μεγάλωσαν. Οι περισσότερες νέες κοπέλες κάνουν αποτρίχωση και με αυτόν τον τρόπο σταματούν την ανάπτυξη της τρίχας στα φρύδια τους. Η μαμά μου δεν με άφησε να το κάνω και γι' αυτό τα φρύδια μου είναι πραγματικά πολύ μεγάλα τώρα. Δεν τους δίνω σχήμα. Το μόνο που κάνω, όπως και οι περισσότερες γυναίκες, νομίζω, είναι να τα "γεμίζω" ελαφρά όπου υπάρχουν κενά ή στα σημεία που είναι πιο αραιά. Τα αφήνω, γενικά, εντελώς φυσικά».

 

bd7929b592a1e1d34807608c9e3aa86d

Η επιδερμίδα

Όσο για την πάντα λαμπερή επιδερμίδα της, το μυστικό «κρύβεται» στην ενυδάτωση:  «Αγαπώ το έλαιο καρύδας. Το βάζω σε όλο μου το σώμα  - και στο πρόσωπό μου, μερικές φορές. Εξάλλου, ποιος θέλει να έχει ξηρό και αφυδατωμένο δέρμα και όχι μαλακό ή καθαρο;» λέει.

 

Δες ακόμα...

Self tan: Όσα πρέπει να ξέρεις για να το κάνεις σωστά

Η γυμναστική των stars: Τα είδη προπόνησης που επιλέγουν οι πιο fit celebrities