Μπορεί κατά καιρούς να μαθαίνουμε τα fitness μυστικά τους από τους ίδιους τους stars, αλλά η καλύτερη πηγή πληροφοριών δεν είναι άλλη από τους ειδικούς που φτιάχνουν το διατροφικό και προπονητικό πλάνο των πιο διάσημων ανθρώπων του πλανήτη.

Αυτό σκέφτηκε και το site thegracetales και ζήτησε από τη Διατροφολόγο της Victoria Beckham να μοιραστεί το αναλυτικό πρόγραμμα της δικής της διατροφής. Η Amelia Freer, λοιπόν, μία από τις διασημότερες health experts του Hollywood, αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, τι ακριβώς τρώει κάθε πρωί και πώς συνδυάζει τις πρωινές προπονήσεις της με το συγκεκριμένο γεύμα:

«Αμέσως μόλις ξυπνήσω, κάνω μερικές ασκήσεις yoga –κυρίως κάποιες βασικές διατάσεις, γιατί, εξαιτίας των πολλών ωρών που περνάω καθισμένη μέσα στη μέρα, είμαι συνήθως πολύ σφιγμένη στα πόδια. Στη συνέχεια, πίνω μια κούπα ζεστό νερό, κάποιες φορές με λεμόνι και κάποιες χωρίς. Μετά, φτιάχνω έναν σκέτο καφέ, τον οποίο παίρνω μαζί μου στην πρωινή βόλτα που βγάζω τα σκυλιά μου. Επιστρέφοντας, παίρνω το πρωινό μου, εκτός κι αν είναι μέρα προπόνησης, την οποία κάνω 3 φορές την εβδομάδα με τον προσωπικό μου γυμναστή, Steve Mellor. Σε αυτή την περίπτωση, δεν τρώω τίποτα μέχρι το τέλος της προπόνησης, γιατί μου αρέσει να γυμνάζομαι με άδειο στομάχι» λέει η Amelia Freer.

Τι τρώει όμως τελικά για πρωινό; «Ο παλιός μου εαυτός λάτρευε τα γεμάτα ζάχαρη δημητριακά που κυκλοφορούν στο εμπόριο, τις μαρμελάδες και τα τοστ. Πλέον, ευτυχώς, προτιμώ να ξεκινώ τη μέρα μου με ένα πιάτο (ή ποτήρι, αν πρόκειται για ένα πράσινο smoothie) από κάτι θρεπτικό το οποίο θα μου φανεί πολύτιμο για να βγάλω εις πέρας την υπόλοιπη μέρα. Συνήθως, τρώω κάτι αλμυρό, όπως για παράδειγμα ένα αβγό ποσέ το οποίο θα σερβίρω με πράσινα φυλλώδη λαχανικά όπως το σπανάκι ή με αβοκάντο».