Χθες, σου αποκάλυψα τα μυστικά μου για να κάνω γυμναστική το πρωί. Και σήμερα θα σου γράψω για αυτό που ακολουθεί μετά την πρωινή γυμναστική: Ένα χορταστικό και υγιεινό πρωινό!

Να 5 από τις αγαπημένες μου συνταγές:

 

doykissa proino

-Πρώτη και καλύτερη στη λίστα είναι σίγουρα η αγαπημένη μου τηγανίτα με βρώμη, για την οποία σου έχω δώσει τη συνταγή. Τη συνοδεύω συνήθως με γιαούρτι και μέλι αλλά, ανάλογα με τη διάθεση, μπορώ να δημιουργήσω διάφορες παραλλαγές της.

-Smoothies! Έχω δοκιμάσει διάφορες συνταγές και κατά καιρούς κολλάω με κάποια διαφορετική. Το τελευταίο διάστημα, μου αρέσει να βάζω φυστικοβούτυρο και μπανάνα. Χρησιμοποιώ παγωμένες μπανάνες (τις έχω βάλει σε κομματάκια στην κατάψυξη από το Σαββατοκύριακο) και τις αναμειγνύω με γιαούρτι, γάλα, μέλι και φυστικοβούτυρο (στο μπλέντερ).

-Αραβική πίτα με τυρί και γαλοπούλα. Τέλειο για τις μέρες που δεν προλαβαίνω να μείνω για περισσότερο από 5 λεπτά στην κουζίνα.

 

doukissa nomikou omeleta

-Ομελέτα με 3 ασπράδια αβγών. Συνήθως βάζω μέσα και μανιτάρια, πιπεριές ή άλλα λαχανικά. Και την ψήνω στο αντικολλητικό τηγάνι χωρίς λάδι. Τη συνοδεύω με λίγο μαύρο ψωμάκι. Είναι πολύ πλούσια σε πρωτεΐνες και με κρατάει όλη μέρα!

-Αν δεν έχω ΚΑΘΟΛΟΥ χρόνο, παίρνω στο χέρι ένα τοστ. Συνήθως το τρώω με τυρί και γαλοπούλα, αλλά τις μέρες που προτιμώ κάτι γλυκό βάζω μέσα στο τοστ μου ταχίνι, μέλι και κανέλα. Αν δεν το έχεις, δοκιμάσει, σου το προτείνω ανεπιφύλακτα!