Η σημερινή συνταγή: Wrap με φυστικοβούτυρο και μήλο
Υλικά:
1 τορτίγια ολικής άλεσης
2 κουταλιές σταφίδες
2 κουταλιές αποξηραμένα cranberries
2 κουταλιές μούσλι ή γκρανόλα (μπορείς να φτιάξεις μόνη σου αυτή τη σπιτική γκρανόλα χωρίς ζάχαρη)
Λίγη κανέλα
¼ ενός μήλου, κομμένο σε λεπτά sticks
2 κουταλιές φυστικοβούτυρο
Εκτέλεση:
Απλώνεις στην τορτίγια το φυστικοβούτυρο, μετά τα sticks μήλου και τα υπόλοιπα υλικά. Πασπαλίζεις με την κανέλα. Τυλίγεις την τορτίγια και την κόβεις στη μέση. Αν θέλεις, μπορείς να παίξεις με τα υλικά, αλλάζοντας το φυστικοβούτυρο με ταχίνι, ή τα αποξηραμένα φρούτα με άλλα της αρεσκείας σου. Τέλος, αφού τυλίξεις την τορτίγια (και πριν την κόψεις στη μέση), μπορείς αν προτιμάς να την ψήσεις για 1-2 λεπτά για να γίνει πιο τραγανή και να τη σερβίρεις σε ένα πιάτο, ρίχνοντας από πάνω λίγο μέλι.