Σας έχω γράψει πως, για εμένα, το να χαμογελάω είναι κάτι παραπάνω από μια συνήθεια, είναι στάση ζωής (και σας έχω εξηγήσει τους 10 λόγους για να το κάνετε κι εσείς). Αλλά δεν σας έχω γράψει ποια είναι τα 10 πράγματα που, όλα μαζί, αποτελούν τη... σίγουρη συνταγή της ευτυχίας μου:

Νιώθω λοιπόν ευτυχισμένη κάθε φορά που...

-Ξυπνάω και είναι Σάββατο και δεν έχω να κάνω ΤΙΠΟΤΑ.

-Παίζω με τον Χουτς, τα D-boys και τον Tommy! Σας έχω πει πολλές φορές να υιοθετήσετε κι εσείς ένα σκυλάκι και σήμερα θα σας το ξαναπώ: Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσες πραγματικά ευτυχισμένες στιγμές θα σας χαρίσει!

-Πηγαίνω στο πατρικό των γονιών μου (και, ιδανικά, στο τραπέζι με περιμένει το αγαπημένο μου φαγητό: κεφτεδάκια με ρύζι και καλαμπόκι).

-Ολοκληρώνω μια κουραστική προπόνηση. Ξέρω ότι μπορεί να μην είναι εύκολη η ώρα της γυμναστικής -και μέσα μου να βρίζω τον προπονητή- αλλά, όταν την τελειώνω, αντί για κούραση νιώθω απίστευτη αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση! Μάλλον θα φταίνε οι ορμόνες που εκκρίνονται με την άσκηση...

-Τρώω ένα λαχταριστό παγωτό (και παίρνω πίσω τις θερμίδες που έκαψα με την κουραστική προπόνηση :p).

-Τραγουδάω στο αυτοκίνητο, όπως στα βίντεο που σας έδειξα πριν από μερικές μέρες.

-Κάνω facetime με την κολλητή μου.

-Διαβάζω ένα ρομαντικό βιβλίο ή βλέπω μια ωραία ταινία (σας έχω γράψει και ποιες είναι οι αγαπημένες μου)

-Φτιάχνω μια καινούργια συνταγή - και πετυχαίνει!

-Γυρνάω στο σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα και εκείνος είναι εκεί και με περιμένει. Και χώνομαι στην αγκαλιά του και ξεχνάω κάθε άγχος, κούραση ή στεναχώρια. ;-)

 

Περιμένω τα σχόλιά σας εδώ:

instagram: www.instagram.com/dutchesss_/
twitter: www.twitter.com/dutchesss_
facebook: www.facebook.com/doukissa.nomikou/
snapchat: dutchesss_nom

Δ.Ν.