Με αφορμή τη μεγάλη απήχηση του προηγούμενου θέματος με τα προσωπικά μου μυστικά ομορφιάς και μετά από τη δική σας προτροπή, αποφάσισα να σας φτιάξω ένα βίντεο με τα αγαπημένα μου «κολπάκια» για ένα πρωινό μακιγιάζ – και θα το καθιερώσουμε! :)

Δεν θα χρειαστείτε πολλά, μόλις ΤΡΙΑ προϊόντα! Ναι, με τρία προϊόντα θα καλύψετε τυχόν ατέλειες, θα αναδείξετε τη φυσική σας ομορφιά και θα είστε φρέσκες, λαμπερές και νεανικές.

Η αλήθεια είναι πως το έντονο και βαρύ μακιγιάζ δεν μας πηγαίνει, κορίτσια, γιατί μας μεγαλώνει και κρύβει τη φρεσκάδα σας. Από την άλλη, ούτε στις μεγαλύτερες πηγαίνει, γιατί επίσης τις μεγαλώνει. Ας το παραδεχτούμε, το πιο safe αλλά και chic μακιγιάζ για όλες μας είναι το natural! Το θέμα είναι να μην καταλαβαίνει ο άλλος ότι είμαστε βαμμένες. Να μας κοιτάει και να μην βλέπει τις στρώσεις του make up ή την κολλημένη μάσκαρα στις βλεφαρίδες μας. Μεταξύ μας, αυτός είναι ο λόγος που έχω υιοθετήσει το συγκεκριμένο μακιγιάζ. Ποτέ κανένας σύντροφός μου δεν ήθελε να με βλέπει βαμμένη. Εδικά τώρα! Γι’ αυτό, με το που επιστρέφω σπίτι από το γύρισμα, τρέχω κατευθείαν να ξεβαφτώ, γιατί όπως είπαμε πρέπει να αφήνουμε το μακιγιάζ πάνω μας όσο το δυνατόν λιγοτερο, αλλά κυρίως γιατί εκείνος θέλει να με βλέπει εντελώς άβαφη (και το αγαπώ αυτό).

Με αυτό το βίντεο, λοιπόν, θα δείτε πώς μέσα σε ΤΡΙΑ λεπτά μπορείτε να είστε πιο λαμπερές, αλλά απόλυτα φυσικές.

(Το βίντεο διαρκεί λίγο παραπάνω γιατί σας μιλάω, αλλά μιλάω και στον εαυτό μου!)

Δούκισσα Νομικού: Πώς με 3 προϊόντα και μέσα 3 λεπτά θα δείχνετε πιο λαμπερές!

Την επόμενη φορά υπόσχομαι πως θα έχω μάθει όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες της διαδικασίας αυτής! Σε ό,τι αφορά το μακιγιάζ, είδατε ότι το μόνο που χρειάζεστε καθημερινά είναι ξεκούραστα μάτια (άρα concealer), βάθος στο βλέμμα (άρα μια «σοκολατένια» σκιά) και χρώμα υγείας στα μάγουλα (άρα ρουζ). Τόσο απλά!

Περιμένω τις εντυπώσεις σας!

Βρείτε με και εδώ:

instagram: www.instagram.com/dutchesss_/
twitter: www.twitter.com/dutchesss_
facebook: www.facebook.com/doukissa.nomikou/
snapchat: dutchesss_nom

Διάβασε ακόμη:

Ένα από τα αγαπημένα μου μακιγιάζ που κάνω στο «ΟΛΑ» - πώς ακριβώς θα το πετύχετε

Το επαγγελματικό μυστικό που έχω μάθει για να δείχνουν πιο σαρκώδη τα χείλη

10+1 διάσημα πρόσωπα πίσω από το μακιγιάζ