Με το που ανοίγει λίγο ο καιρός, αμέσως έρχονται οι πρώτες προσκλήσεις για τα επίσημα καλέσματα της Άνοιξης και του Καλοκαιριού. Ευτυχώς, παρά την κρίση, ο κόσμος συνεχίζει να παντρεύεται και να κάνει παιδιά. Γιατί, τελικά, το μόνο που έχει σημασία είναι να έχεις την υγεία σου και την οικογένειά σου.

Σε αυτά τα καλέσματα όμως, εμείς οι γυναίκες δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην εμφάνισή μας. Θέλουμε να εντυπωσιάσουμε. Οπότε, ψάχνουμε μανιωδώς να βρούμε το πιο ωραίο φόρεμα αλλά και το καταλληλότερο beauty look που θα μας κάνει ξεχωριστές.

Το συγκεκριμένο χτένισμα που σας δείχνω σήμερα είναι πανεύκολο αλλά και πολύ εντυπωσιακό.

Τα βήματα για να το πετύχετε κι εσείς είναι τα εξής:

Πρώτα, με ένα ψαλίδι για τα μαλλιά, κάνετε χοντρές μπούκλες (ανάλαφρες) και στη συνέχεια με ένα λαστιχάκι τα πιάνετε σε μια χαμηλή αλογοουρά. Το κόλπο για να κρύψετε το λαστιχάκι είναι γνωστό: Παίρνετε μια λεπτή τούφα και την τυλίγετε γύρω από το λαστιχάκι στερεώνοντάς την με μια φουρκέτα. Το μυστικό βρίσκεται στο πιάσιμο της αλογοουράς. Μην χρησιμοποιήσετε χτένα και μην προσπαθήσετε να τα πιάσετε τέλεια ή πολύ σφιχτά. Πρέπει να φαίνονται επιμελώς ατημέλητα.

Extra tip: Το συγκεκριμένο χτένισμα είναι το ιδανικό για τις ζεστές μέρες του χρόνου αλλά και για τις νονές! Επειδή έχω βαφτίσει κι εγώ παιδάκι, ξέρω πως γενικά τη στιγμή του μυστηρίου έχουν την τάση να τραβάνε τα μαλλιά μας, να κλαίνε κι εμείς οι νονές να ιδρώνουμε. Οπότε με το συγκεκριμένο πιάσιμο έχεις το κεφάλι σου -κυριολεκτικά- ήσυχο, είσαι εντυπωσιακή, αλλά και αριστοκρατική!

 

Δείτε ακόμα

Tο τέλειο «χρυσό» μακιγιάζ: Πώς θα το κάνετε και τι να προσέξετε

Η διατροφή μου: Το ιδανικό φαγητό για να αδυνατίσετε