Τον τελευταίο καιρό έχω πάθει εμμονή με τα μπιμπιχλιμπίδια στο λαιμό. Μου αρέσει να τα φοράω όλα μαζί και να τα μπερδεύω μεταξύ τους. Όσο πιο μικρά είναι, τόσο πιο πολύ τα αγαπώ. Βέβαια, το τσόκερ είναι must have κομμάτι φέτος και το αποχωρίζομαι σπάνια!

Άλλωστε το νέο trend στα αξεσουάρ και κατ' επέκταση στα κολιέ είναι η -λατρεμένη μου- mix and match λογική! Μπορείτε άφοβα να συνδυάσετε τα χρυσά με τα ασημένια σας κολιέ χωρίς να διαπράττετε στυλιστικά ατοπήματα. Απεναντίας, κάνετε fashion statement.

Το σταυρουδάκι που βλέπετε στη φωτογραφία είναι δώρο από τον ... Τρύφωνα Σαμαρά! Ναι, κι όμως. Ήρθε χθες καλεσμένος στην εκπομπή και, πριν ξεκινήσει το γύρισμα, με φώναξε διακριτικά κοντά του και μου φόρεσε αυτό το όμορφο σταυρουδάκι! Ομολογώ πως με ξάφνιασε. Μου είπε μερικά όμορφα λόγια, με πήρε μια σφιχτή αγκαλιά και μου γέλασε. Ναι, με αυτό το χαρακτηριστικό γέλιο!

Την ίδια στιγμή, ήρθε και ο Βασίλειος Κωστέτσος, που επίσης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, και μου χάρισε ένα υπέροχο ρούχο του, όπως και την τέλεια κολόνια που λάνσαρε ο ίδιος πρόσφατα. Κοίτα να δεις! Ήρθαν οι μάγοι με τα δώρα μέσα στο κατακαλόκαιρο!

Τους ευχαριστώ πολύ και τους δυο. Όχι μόνο για τις χθεσινές εκπλήξεις τους, αλλά για όλα αυτά τα χρόνια που ο Τρύφωνας με έχει χτενίσει καταπληκτικά και ο Βασίλειος μου έχει παραχωρήσει τις δημιουργίες του για πολλά μεγάλα events.

Υ.Γ.: Τα τυχερά της δουλειάς μας ;-)

 

Δείτε ακόμα: Τα 5 tips που θα αλλάξουν τον τρόπο που φοράτε τα κοσμήματα