Αυτή η εβδομάδα ήταν ατελείωτη. Κυλούσε αργά και βασανιστικά. Όχι μόνο για μένα, αλλά για όλους! Και κυρίως για εσάς που δίνετε εξετάσεις! Θα δείτε όμως, τώρα που έφυγε η πρώτη εβδομάδα, οι υπόλοιπες μέρες θα κυλίσουν πολύ πιο γρήγορα και το άγχος θα αρχίσει να ελαττώνεται. Να μην ξεχνάτε όμως να τηρείτε το πρόγραμμα που έχετε βάλει.

Για παράδειγμα, τώρα που έρχεται το Σαββατοκύριακο, είναι μια φανταστική ευκαιρία να ξεκουραστείτε. Λίγο. Για την ακρίβεια είναι μια φανταστική ευκαιρία να φορτσάρετε. Δηλαδή, να διαβάσετε και να προετοιμαστείτε για όσα μαθήματα νιώθετε περισσότερο αδύναμοι. Αυτό που έκανα εγώ και πραγματικά με είχε βοηθήσει τα ΣΚ ήταν να ξυπνάω κατά τις 9 το πρωί και μέχρι τις 2 το μεσημέρι να διαβάζω ένα δύσκολο μάθημα. Έκανα ένα διάλειμμα μέχρι τις 4 το απόγευμα και μετά μέχρι τις 9 διάβαζα το μάθημα της Δευτέρας. Μετά ξεκουραζόμουν ή έβλεπα τους φίλους μου, αλλά πάντα κοιμόμουν νωρίς. Την Κυριακή, ξυπνούσα την ίδια ώρα και ξεκινούσα με το μάθημα της Δευτέρας. Συνήθως δεν χρειαζόταν να το διαβάσω πολλές ώρες γιατί το είχα προετοιμάσει από τις προηγούμενες μέρες. Οπότε συνέχιζα με ένα διαφορετικό αλλά δύσκολο μάθημα κλπ. (Ναι, ήμουν διαβαστερή -φύτουκλας θα έλεγα- αλλά μου άρεσε επειδή ακριβώς είχα ένα πρόγραμμα. Και επίσης ήξερα πως σύντομα η περίοδος του διαβάσματος θα τελείωνε).

Αν θέλετε να βρείτε και άλλα μικρά tips για τις πανελλήνιες, μπείτε εδώ.

Ελπίζω να σας βοήθησα έστω και λίγο. Καλή συνέχεια!

Υ.Γ.: Η φωτογραφία είναι από τη χθεσινή φωτογράφιση που έκανα στο πιο υπέροχο μέρος, δίπλα στη θάλασσα, στο "Island". Ευτυχώς, εν αντιθέσει με σήμερα, είχε ήλιο και ζέστη γιατί το κόνσεπτ ήταν άκρως καλοκαιρινό! Stay tuned! ;-)

 

Δείτε ακόμα: 5 πράγματα που θα συμβούν, ακόμα κι αν αποτύχεις σε αυτές τις εξετάσεις